20 november 2008

40 milliós szoftvercsomag 20 ezer forintért

A Microsoft Magyarországon is elindította BizSpark programját, amelynek célja a kis magyar fejlesztő cégek és a frissen indított vállalkozások sikeres működésének támogatása. 100 dollárért cserébe akár 151 ezer eurós szoftvercsomaghoz is juthatnak az érintett vállalkozások.

A start-up vállalakozások a BizSpark program segítségével gyorsan, egyszerűen, induló költségek nélkül juthatnak hozzá a Microsoft aktuális - 120-151 ezer eurós (32-40 millió forintos) - teljes értékű fejlesztőeszközeihez, valamint kiszolgálótermékeinek licenceihez. A program a szoftveralapú terméket vagy szolgáltatást előállító, magánkézben lévő induló vállalkozások számára elérhető, amelyek legfeljebb 3 éve kezdték meg üzleti tevékenységüket és bevételük nem haladja meg a 210 millió forintot (1 millió USD). A start-up vállalkozások számára a program részvételi díja jelképesen 100 dollár (20 ezer forint), ami kilépéskor fizetendő, így belépéskor semmilyen induló költség nincsen.



A fejlesztő vállalkozások a program részeként hároméves Microsoft Developer Network (MSDN) Professional előfizetést kapnak, ahonnan számos fejlesztő eszközt letölthetnek. A hároméves előfizetés során ingyenesen hozzáférhetnek például a Visual Studio fejlesztői környezethez és több más teljes verziós üzleti alkalmazáshoz is.

A cikk itt folytatódik: http://nonstopuzlet.hu
Itt pedig egy videó tekinthető meg, amit a Channel9 készített Csiszár Dénessel, a BizSpark hazai menedzserével: http://channel9.msdn.com



Megjegyzés: A hazai start-up vállalkozásoknak figyelmébe szeretném ajánlani még a PC World magazin és a Figyelő üzleti hetilap DEMO '08 című pályázatát is, amelynek célja, hogy az induló és feltörekvő hazai IT-fejlesztőcsapatokat összehozza a kockázati tőkével, üzleti angyalokkal, a gazdasági hatalommal rendelkező befektetőkkel. A jelentkezők és érdeklődők a pályázatról és a konferenciáról folyamatosan friss információkat tudhatnak meg a http://demohungary.blogter.hu oldalon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése