18 november 2008

Te eredeti vagy?

Ha valakinek van egy web-kamerája irány az eredetivagyok.hu. Töltsetek fel ti is egy jó videót, s a legjobb vigye el a laptopot.

Érdemes most mindenkinek azon elmélkednie, hogy miért is eredeti. Lehet valaki a munkája, szokásai vagy a hobbija miatt. Vagy egyesek eredetinek számítanak csupán az egyéniségük miatt, illetve különlegesen eredeti lehet valaki azért is, mert például volt már Kukutyinban zabhegyezésen. Egy igazán eredeti ötlet ugyanis most akár egy notebookot is érhet, tehát érdemes felpörgetni a szürkeállományokat. Szóval, ha van egy jó ötletetek irány az eredetivagyok.hu, s töltsetek fel egy finom kis videót.

Ha nincs kamera, nem gond. A felvétel elkészítéséhez elsőként így szükségünk van egy analóg, vagy egy digitális kamerára, amely rögzített anyagát kedvünkre szerkeszthetjük és vághatjuk például a Windows Movie Maker, vagy a Live Movie Maker alkalmazással is. A programokkal akár HD minőségű videókat is képesek előállítani. Az effektusokkal, áttünésekkel, szövegekkel és zenei aláfestésekkel megtarkított felvételünkkel pedig ténylegesen kellemes pillanatokat szerezhetünk barátainknak, családtagjainknak, és így remélhetőleg a netes közönségnek is.

A lehetséges megoldásoknak csak a fantázia szab határt. A lényeg az eredetiség, hiszen végső soron csak az vezethet minket sikerre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése