03 december 2008

Karácsonyi ajándéktipp: őrült pendrive

Fábry Design-centere is megirigyelhetné azokat az USB pendrive eszközöket, amelyeket néhány gyártó kínál. Ha gyorsan rendelünk belőlük, talán még meg is lephetjük szeretteinket velük. Nézzük az 5 legelvetemültebbet.

5 - Újra előkerül a kazetta

A makeamixa-nak hála újra előkerülhetnek a régen elfeledett magnókazetták. A gyártónál ugyanis már 19 fontért (ebben még nincs benne a szállítási költség) rendelhetünk általunk egyedileg megtervezett 1 GB-os flash adathordozót. Arról nincs hír, hogy használat közben forog-e, bár el tudnám képzelni :)



4 - a Doggy Driver, avagy a kutyának is kell kütyü

A japán Solid Allliance gyártó kutatói biztosan sokat törték a fejüket, hogy milyen USB adathordozó nem létezik még. Így hát megszületett a csont formájú meghajtó, amelyet nem feltétlenül kell nekünk cipelnünk (nem mintha nagy teher lenne), hanem a kutyánk nyakába akaszthatjuk. Ez ám az adatbiztonság!



3 - nem kacsa

Szerintem akinek volt gyerekszobája, annak nem kell ecsetelnem, hogy miét jó egy gumikacsás USB pendrive... A dynamism a megszokott formán túl ráadásul szívecskés és terepruhás verziót is árul, hogy mindenki megtalálja biztosan a maga kedvencét. Az eszköz azonban csak 256 MB tárhellyel rendelkezik, ám 49.99 dollárnál nem feltétlenül ez a fő szempont a vásárlásnál.



2 -lézerkard helyett Star Wars pendrive

Ó igen. Tegye fel a kezét, aki nem szeretne egy Darth Vaderes, Chewbaccás, R2-D2-s vagy Luke Skywalkeres USB meghajtót! Szerintem nagyon kevesen vannak ilyenek. A Dynamism-nak hála 12 karakter rendelhető, 4GB tárhelykapacitásig bezáróan. A flash legyen veletek! :)




1 - Majdhogynem ehető Sushi pendrive


Nálam mindenképpen dobogós a dynamism sushi-t idéző flash kollekciója, amelyet a gyártó 39 és 80 dollár között értékesít, attól függően, hogy melyik számunkra a szimpatikus. A 256 MB-os rizspálinkás például 69.99 dollárba, míg 2 GB-os tonhalas érthetetlen módon csak 39.99 dollárba kerül. A kollekcióban még egy levágott ujj is helyet kapott, talán ilyen termék esetében már nem is érdemes feszegetni, hogy miért.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése